' محمدجواد محمدی زاده ' روز دوشنبه در همایش روز مهندسی در تبریز افزود: پیشرفت و تولید باید متناسب با ظرفیت و توان منطقه باشد تا مشكلی در منطقه ایجاد نكند و آینده منطقه را دچار آسیب های زیست محیطی ننماید.
وی اظهاركرد: پیشرفت و توسعه صنعتی درجوامع، مولفه های پایه حیات شامل آب، خاك، هوا و گونه های زیستی را مورد تهدید قرار داده است.
وی تاكید كرد: براین اساس است كه جامعه مهندسی در حوزه های مختلف نباید نسبت به موضوع های یادشده غفلت كنند كه برخی از این غفلت ها موجب كاهش آب، آسیب به محیط زیست و انقراض گونه های زیستی را باعث شده است.
وی اضافه كرد: در مقیاس ملی و منطقه ای نیز در 40 سال گذشته جنگل های ایران از 18 میلیون هكتار به 14 میلیون هكتار كاهش یافته است.
وی خاطرنشان كرد: دولت نهم و دهم با درك مسایل یاد شده حفاظت از محیط زیست را جدی گرفته و آمایش سرزمین را یكی از اصل های اساسی خود قرار داده است.
محمدی زاده با اشاره به رعایت نكاتی در خصوص حفاظت از محیط زیست كشور گفت: دولت توسعه پایدار را متوازن درنظر می گیرد و دستگاه ها نیز در استفاده از فن آوری های نوین در توسعه و پیشرفت از سازمان های نظام مهندسی حوزه های مختلف جهت كاهش آسیب های زیست محیطی استفاده كنند.
وی تاكید كرد: اچ.اس.ای (سلامتی،ایمنی و محیط زیست) سه ركن هستند كه دستگاه ها باید بر اساس اصل 44 به آنها عمل كنند.
7223/587/245/ 1539